Sancho vs Erik ten Hag - A Manchester United a holland edzőnek ad igazat, büntetésre számíthat a játékos

Mint ismtert, Jadon Sancho hiányzott a Manchester United vasárnapi, Arsenal ellen 3-1-re elveszített bajnokijának meccsnapi keretéből, amely után Erik ten Hag elárulta, "az edzésen nyújtott teljesítménye miatt" nem került be.

"Jadon az edzésen nyújtott teljesítménye miatt nem került be. Minden nap el kell érni egy bizonyos szintet a Manchester Unitednél, nekünk pedig döntéseket kellett hoznunk a támadószekciót illetően. Szóval erre a mérkőzésre nem került beválogatásra." - mondta a holland vezetőedző.

Sancho gyors közösségi médiás bejegyzésben védte meg magát.

"Kérem, ne higyjetek el mindent, amit olvastok! Nem fogom engedni, hogy emberek tökéletesen hamis dolgokat mondjanak rólam. Nagyon jó teljesítményt nyújtottan az e heti edzéseken. Hiszem, hogy ebben az ügyben más okok vannak, amelyekbe nem fogok belemenni. Elég régóta én vagyok a bűnbak, ami nem igazságos! Minden, amit szeretnék, hogy mosollyal az arcomon futballozhassak és hozzájárulhassak a csapat teljesítményéhez. Minden döntést tiszteletben tartok, amelyet az edzői stáb meghoz. Fantasztikus játékosokkal dolgozhatok együtt, amelyért nagyon hálás vagyok és tudom, hogy ez minden héten kihívást jelent számomra. Nem számít miként, de továbbra is folytatni fogom a harcot ezért a címerért!" - írta.

Közben a klub is reagált a történtekre, és teljes mellszéllességben kiáll ten Hag döntése mellett.

A hírek szerint Sancho büntetésre számíthat a közösségi oldalán közzétett bejegyzése miatt.

Sancho eddig három alkalommal lépett pályára ebben a szezonban, mindháromszor csereként, mindössze 76 percet játszott. (Fotó: Getty Images)