Greenwood sorsára juthat Antony

A Manchester United még nem heverte ki a Mason Greenwood jövőjével kapcsolatos problémákat, amikor egy másik játékos, Antony is hasonló helyzetbe kerülhet.

A São Pauló-i rendőrség Antony-t családon belüli erőszakkal gyanúsítja volt barátnője, Gabriela Cavallin ellen. A rendelkezésére álló dokumentumok a játékos által elkövetett fenyegetésekről, megfélemlítésekről és fizikai támadásokról szólnak.

Antony barátnője, Gabriela közölte: "Olyanokat mondott, hogy 'vagy vele maradok, vagy mindenki meghal. Én, ő és a fiunk is. Erre én azt mondtam: 'Tudod, hogy terhes vagyok, ugye? Megijesztesz...'".

"A São Pauló-i rendőrségen jelenleg is folyik a nyomozás. Több tanút is kihallgatnak. A nyomozási folyamat nagy körültekintést igényel. A tényeket a lehető legalaposabban kell feltárni. Antony addig nem fog beszélni, amíg az igazságszolgáltatás nem nyilvánít véleményt az ügyben, amely véleményünk szerint Gabriela számára kedvezőtlen lesz. Láthatjuk, mindig akkor jelenik meg a médiában, amikor tudja, hogy befolyásolhatja Antony-t" - nyilatkozta a játékos ügynöke.

Közben Antony is kiadott egy közleményt az üggyel kapcsolatosan.

"A rajongóim, barátaim és családom iránti tiszteletből kötelességemnek érzem, hogy nyilvánosan beszéljek azokról a hamis vádakról, amelyeknek ki vagyok téve. A kezdetektől fogva komolyan és tisztelettel kezeltem ezt az ügyet, megfelelő magyarázattal szolgáltam a rendőrségnek. A nyomozás az igazságszolgáltatás keretein belül folyik, ezért nem hozhatom nyilvánosságra a tartalmát. Azt azonban biztosan állíthatom, hogy a vádak hamisak, és hogy a már bemutatott és a jövőben bemutatásra kerülő bizonyítékok azt mutatják, hogy ártatlan vagyok. A Gabrielával való kapcsolatom viharos volt, mindkét fél részéről verbális erőszakkal, de soha nem alkalmaztam fizikai agressziót. Minden alkalommal, akár tanúvallomásokban, akár interjúkban, más-más verziót ad elő a vádakról. Ezért úgy döntöttem, hogy nyilvánosan tagadom a vádakat, és tájékoztatlak titeket, hogy továbbra is teljes mértékben a brazil hatóságok rendelkezésére állok a szükséges kérdések tisztázása érdekében. Hiszem, hogy a folyamatban lévő nyomozás során kiderül az igazság az ártatlanságomról" - írta Antony az Instagramján. (Fotó: Getty Images)