A Liverpool legendája szerint Szoboszlai Dominik a Premier League leglenyűgözőbb játékosa

„Szoboszlai tudja a dolgát, a technikai és fizikai adottságai sokkal jobbak, mint amire számítottam. Nem sokat tudtam róla, amikor leigazoltuk, de jól bánik a labdával, tud cselezni, passzolni, lőni. Remek hozzáállása van, felszántja a pályát” - mondta a goal.com szerint John Barnes.

„Box-to-box középpályásként játszva olyan, mint Steven Gerrard. Jelenleg a Liverpool három középpályással játszik, nincs előírva neki, de mindent megcsinál. Nagyon lenyűgözött” - folytatta a Liverpoolban 1987 és 1997 között 314-szer pályára lépő futballista, aki azt is elismerte, hogy Szoboszlai Dominik nyűgözte le őt a legjobban az egész Premier League-ből.

„Amit a többiek csinálnak az Arsenalnál - legyen az Ødegaard vagy Saka - vagy a Manchester Citynél, az nem meglepetés, mert sokat tudtam róluk, de nem tudtam, milyen jó Szoboszlai. Számomra ő a Premier League leglenyűgözőbb játékosa. Ha tudtam volna, hogy ilyen jó, talán nem lennék ennyire lenyűgözve. Azt kell mondanom, a liverpooli felderítők hihetetlen munkát végeztek" - mondta Barnes.