Levy: hiba volt Mourinho és Conte kinevezése

A Tottenham Hotspur elnöke, Daniel Levy szerint hiba volt José Mourinho-t és Antonio Conte-t a csapat kispadjára ültetni. Premier League-ben szereplő klubnak "vissza kell térnie a gyökerekhez" az új vezetőedzővel, Ange Postecoglou-val - tette hozzá.

"Én is ugyanúgy győzni akarok, mint bárki más. Befolyásolt a csalódottság, hogy nem nyertünk semmit, a nyomás játékosok és a szurkolók részéről, az állandó beszéd, hogy nyernünk kell, pénzre, egy top edzőre, egy nagy névre van szükségünk.

Volt egy időszak, amikor majdnem megnyertük a bajnoki címet. Maurició-val (Pochettino) nagyon-nagyon jó időket éltünk át. Nem egészen értük el a célt, de nagyon közel voltunk hozzá, és változtatnunk kellett a stratégiánkon. Az volt a cél, hogy egy trófeákkal rendelkező szakembert hozzunk, és ezt kétszer is megtettük. A hibákból tanulni kell.

Mourinho és Conte nagyszerű edzők, de talán ehhez a klubhoz nem passzoltak. Határozott elképzelésünk van arról, mit akarunk játszani, és az sem gond, ha tovább tart a megvalósítás. Ezért véleményem szerint Postecoglou kinevezése teljesen helyes döntés volt" - mondta az ESPN-nek Daniel Levy.