Erik ten Hag azt akarja, hogy Jadon Sancho kérjen bocsánatot

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag azt akarja, hogy Jadon Sancho kérjen bocsánatot a közösségi médiában megjelent posztja miatt, amelyben azt állította, "elég régóta bűnbak", mielőtt visszatérhetne a felnőtt csapat keretéhez - írta a manutdfanatics.hu.

Jadon Sanchót száműzte a Manchester United, miután nem volt hajlandó bocsánatot kérni Erik ten Hagtól. Az angol válogatott játékos határozatlan ideig nem edzhet az első csapattal, a United akadémiai létesítményeiben fog egyéni edzéseket végezni a következő időszakban. Mint ismert, Sanchót arra hivatkozva nem nevezte az Arsenal elleni meccskeretbe a holland edző, hogy a játékos edzésteljesítménye nem megfelelő, erre válaszul a középpályás visszautasította ezt a vádat.

„Ne higgyetek el mindent, amit olvastok. Nem engedhetem, hogy valótlan dolgokat mondjanak rólam, mert jól dolgoztam az edzéseken. Azt hiszem, más okok lehetnek. Hosszú ideig bűnbak voltam, ez nem fair!” - írta közösségi oldalán Sancho, ezt követően kérték arra a játékost, hogy kérjen bocsánatot Ten Hagtól, ám ezt nem tette meg.

Ten Hag nem kíván az ügyből meghátrálni és nem fogja engedni, hogy tekintélye csorbát szenvedjen. Azt akarja, hogy Sancho bocsánatot kérjen tőle és a klubtól is. (Fotó: Getty Images)