Berbatov szerint Sancho túlértékeli magát

Jadon Sancho továbbra is a száműzött szerepében tetszeleg, miután fegyelmi kérdésében továbbra sincs megoldás - írta Magyarország első számú Manchester United szurkolói oldala, a manutdfanatics.hu.

Dimitar Berbatov is azt javasolta Sanchonak, hogy kérjen bocsánatot Erik ten Hag-tól, majd dolgozzon keményen az edzéseken, hogy visszatérhessen a pályára a Manchester Unitednél azt követően, hogy "erősen túlbecsülte" magát.

Az angol szélső kihagyta az Arsenal elleni bajnokit, melyet követően a holland menedzser elárulta, hogy az edzéseken mutatott teljesítménye miatt nem nevezték a találkozóra, amire a játékos egy nyilatkozottal reagált a közösségi médiában.

A 23 éves Sancho azt írta a menedzser nyilatkozatára, hogy "ne higgy el mindent, amit olvasol", a vita pedig oda vezetett, hogy száműzték a csapattól és privát edzésre kötelezték az ügy megoldásáig.

Lassan 4 hét is eltelt azóta, Sancho pedig még nem kért bocsánatot viselkedése miatt. A fegyelem kérdése fontos és Dimitar Berbatov is úgy gondolja, hogy Sanchonak bocsánatot kell kérnie és keményen dolgoznia, hogy ráncba szedje karrierjét, bár a Betfairnek azt is nyilatkozta, hogy a legjobb az lenne számára, ha távozna Mancehsterből.