A korábbi angol válogatott labdarúgó szerint Szoboszlai Dominik a legjobb nyári igazolás az egész Premier League-et tekintve

A korábbi 21-szeres angol válogatott labdarúgó, jelenleg televíziós szakértőként tevékenykedő Paul Merson szerint eddig egyértelműen Szoboszlai Dominik a legjobb nyári igazolás az egész Premier League-et tekintve.

"A Premier League visszatért a történelem egyik leghosszabbnak tűnő nyári szünete után! A 2023/24-es szezonból még csak négy játékhét telt el, de máris láttunk egy csomó akciót és váratlan eredményt, miközben egy maroknyi új szerzemény tette le a névjegyét az elkövetkezendő időkre. Számomra Szoboszlai Dominik eddig a legjobb igazolás. Nem sokat láttam a srácot, amíg az RB Leipzignél volt, de azt kell mondanom, hogy lenyűgözött, még nem volt rossz meccse! Egyik nap szerez egy világraszóló gólt, aztán másik nap minden téren csinál valami jót, fenomenális lesz a Liverpool számára az elkövetkező években" – írta a sportskeeda.com oldalon a Sky Sport szakértője.