Arteta: még sok van hátra az átigazolási időszakból

Az Arsenal vezetőedzője, Mikel Arteta a londoni klub nyári igazolási terveiről beszélt.

"Minden egyes átigazolásunk valami különlegeset hoz a csapatba. Nagyon boldogok vagyunk, mert olyan játékosokat szerződtettünk, akiket akartunk. Mivel korán sikerült megszereznünk őket, így nagyon gyorsan elkezdtek beilleszkedni a csapatba" - idézte Artetát a Sky Sports.

"Van időnk felkészülni a szezonra, és arra, hogy a legjobb esélyt kapják arra, hogy megfelelően bizonyítsanak. Néhány napnak el kell telnie, hogy megértsék, miről is szól az Arsenal." - tette hozzá.

A friss szerzeményről, Declan Rice-ról a következőket mondata: "Mindannyian tisztában vagyunk a vezetői képességeivel, a személyiségével és a tapasztalatával, amellyel már 24 évesen rendelkezik. Declant mindenki nagyon jól ismeri a bajnokságban, és mind a West Hamben, mind a válogatottban jól teljesített. Ő egy olyan játékos, aki sokat tudni adni a csapatnak. Ő egy nagyon különleges játékos. Boldogok vagyunk, hogy sikerült szerződtetnünk."

"Még sok idő van hátra az átigazolási időszakból, néhány játékosunk iránt nagy a kereslet. Szóval meg kell néznünk, hogyan alakulnak a dolgok a következő hetekben. Biztos vagyok benne, hogy a dolgok előre fognak haladni" - jelentette ki Arteta. (Fotó: Getty Images)