Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Több labdarúgó sincs megelégedve Julian Nagelsmann vezetőedzővel

Német sajtóértesülések szerint egyáltalán nincs minden rendben a Bayern München öltözőjében, több labdarúgó sincs megelégedve Julian Nagelsmann vezetőedzővel.

 Az alakulat nincs jó formában: a Bayern a magabiztos idénykezdet után megtortpant, s az elmúlt három bajnokiján egyaránt döntetlennel zárt – az együttes teljesítményét Hasan Salihamidzic sportigazgató sem hagyta szó nelkül.

„Ez nem elég. Így vagy úgy, de fejlődnünk kell. Nagyon kevés volt, legalább két fokozattal feljebb kell kapcsolnunk, sőt, a Barcelona ellen talán hárommal is” – értékelt a sportvezető a Bayern München szombati, Stuttgart elleni döntetlenje után.

A Bild hétfőn már arról számolt be, hogy nem problémamentes a gárda öltözője, s több játékos is frusztrált, ennek az oka pedig Julian Nagelsmann vezetőedző.

A német portál értesülései szerint egyes futballisták nincsenek megelégedve a szakember kommunikációjával, és úgy gondolják, a szakembernek önkritikusabbnak kellene lennie, Nagelsmann ugyanis eddig sosem kritizálta saját szisztémáját, a szóban forgó játékosok viszont úgy gondolják, a trénernek nem ártana megvizsgálnia, vajon megfelelő rendszerben küldi-e pályára csapatát - írta az M4 Sport.

Amennyiben Bild információi igazak, nehéz helyzetben van az alakulat, a bajorok ugyanis kedden épp a Barcelonával csapnak össze – azzal a Barcával, amely remek formában kezdte a szezont, s a keretében ott van az épp Münchentől megszerzett Robert Lewandowski is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések