Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Klopp: tényleg vicces, hogy annyi minden hiányzik a játékunkból, hogy a Premier League- és a Bajnokok Ligája-szezon közepén kell összeraknunk magunkat

Szerdán aztán az FC Liverpool is hatalmas, 4-1-es verést kapott Nápolyban, de emellett a Premier League-ben sem megy a szekér, ott is csak a hetedik helyen áll a csapat. 

Ennek ellenére Jürgen Klopp azt mondta, nem izgul az esetleges kirúgás miatt - írta a Rangadó.

„A tulajdonosaink meglehetősen nyugodtak, és azt várják tőlem, hogy rendezzem a helyzetet, és ne gondoljam, hogy valaki más megteszi helyettem” – nyilatkozta.

Klopp Liverpoolja hét meccséből mindössze kettőt nyert meg ebben a szezonban, és a német szakember úgy véli, csapatának nagyjából mindenben javulnia kell.

"Nagyon nehéz ezt elfogadni, de nem olyan nehéz megmagyarázni. Az első magyarázat kézenfekvő: a Napoli kiválóan játszott, mi pedig nem. Nem futballoztunk jól sem védekezésben, sem támadásban, nem dolgoztunk csapatként" – mondta.

A Liverpool következő mérkőzésén a Wolverhampoton lesz az ellenfél.

„Ha a Wolves játékosai látták ezt a meccset, biztos abba sem tudják hagyni a nevetést és azt mondják, hogy ez a tökéletes pillanat. De az tényleg vicces, hogy annyi minden hiányzik a játékunkból, hogy a Premier League- és a Bajnokok Ligája-szezon közepén kell összeraknunk magunkat, hogy szinte mindenben jobbak legyünk.”

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések