Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Érzelmes közleményt adott ki Thomas Tuchel

Múlt heti kirúgása óta először szólalt meg Thomas Tuchel, a Chelsea-től távozó menedzser érzelmes nyilatkozatban azt mondta, hogy lesújtották a történtek - számolt be a Rangadó.

Tuchel kedden ülhetett le utoljára a londoniak kispadjára, amikor a Chelsea sokkoló vereséget szenvedett a Dinamo Zagrebtől a Bajnokok Ligája szezonnyitó mérkőzésén.

„Ez az egyik legnehezebb nyilatkozat, amit valaha is meg kellett írnom, azt reméltem, hogy hosszú évekig nem is lesz rá szükségem. Le vagyok sújtva, hogy a Chelsea-nél töltött időm véget ért" – tett közzé a Twitteren.

„Ez egy olyan klub, ahol otthon éreztem magam, köszönöm a stábnak, a játékosoknak és a szurkolóknak, hogy a kezdetektől fogva szívesen fogadtak. Büszkeség és öröm volt, amit éreztem, amikor a csapatot a Bajnokok Ligája és a klubvilágbajnokság megnyeréséhez segítettem, ezek örökre velem maradnak. Megtiszteltetés számomra, hogy részese lehettem a klubnak, és az elmúlt 19 hónap emlékei mindig különleges helyet foglalnak el a szívemben.”

Tuchelt 2021 januárjában nevezték ki a Chelsea menedzserévé, összesen 100 mérkőzésen irányított, ezek közül 60-at megnyert. A BL- és a klub-vb-siker mellett kétszer az FA-, egyszer a Ligakupában is a döntőig vezette a csapatot.

Az új edző, Graham Potter szerdán mutatkozik be, amikor a Chelsea az RB Salzburgot fogadja a Stamford Bridge-en a Bajnokok Ligájában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések