Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Sajtóhír - Mbappé nem kíván egy csapatban játszani Neymarral

Megromlott a jó kapcsolat a francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain két sztárja, Kylian Mbappé és Neymar között – írja a Get French Football News értesüléseire hivatkozva a Nemzeti Sport.

A PSG két sztárja a korábbiakban jó kapcsolatot ápolt egymással, ez azonban megromlani látszik: sajtóhírek szerint a francia nem kíván egy csapatban játszani Neymarral – értesült Romain Molina újságíró. 

Már régóta feszült a viszony a két labdarúgó közt, a hétvégi Montpellier elleni, 5–2-re megnyert találkozón történtek még rátettek erre egy lapáttal. A tizenegyesek végrehajtása elsősorban Kylian Mbappé feladata lenne, ő azonban hibázott, ezt követően a brazil gólra váltotta a sajátját, ami szintén feszültséghez vezetett.

Neymar jól kezdte a francia bajnokság 2022–2023-as idényét, két meccsen három gól és három gólpassz fűződik a nevéhez, ennek ellenére Mbappé a brazil eladását szorgalmazza. A francia támadó elismerte, sokat tanult Neymartól, de a továbbiakban Lionel Messitől tanulna szívesebben – állítja a francia futballban jártas portál.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések