Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Megszületett a megegyezés: kapus érkezhet az átigazolási hajrában a Manchester Unitedhez

Fabrizio Romano, átigazolási hírekkel foglalkozó újságíró szerint a Manchester United mindenben megegyeztek a Newcastle-ben játszó Martin Dubravkával, aki bízik benne, hogy jelenlegi csapata sem gördít akadályt a távozása elé, bár a két klub között egyelőre nincs megegyezés. 

A 33 éves szlovák kapus 2018-ban érkezett a Szarkákhoz, a mostani idényben viszont még nem jutott szóhoz.

Dúbravka 2009. május 26-án, egy 5-2-es hazai győzelem alkalmával mutatkozott be a szlovák élvonalban a Dubnica csapata elleni mérkőzésen. A következő szezonban Dušan Perništ megelőzve ő lett a Žilina első számú kapusa. Huszonhat bajnokin állt a kapu előtt, az idény végén pedig bajnoki címet ünnepelhetett. Ekkor több klub érdeklődött iránta, de maradt a Zsilinánál. Szerepelt a Bajnokok Ligája főtábláján a 2010-2011-es szezonban, a Sparta Praha elleni play-off mérkőzés egyik legjobbja volt, kapott gól nélkül hozta le a párharcot a cseh csapat ellen. 2014. január 30-án a dán Esbjerghez igazolt.

2016. júliusában csatlakozott a cseh Slovan Liberechez. Egy idény múlva, 2017 júniusában a Sparta Praha igazolta le, Dúbravka hároméves szerződést írt alá.

2018 januárjában az angol Premier League-ben szereplő Newcastle United érdeklődött a játékjogáért. 2018. január 31-én, a téli átigazolási nap utolsó napján, fél évre írt alá és kölcsönbe került az angol klubhoz, amely opciós jogot szerzett a megvásárlására. Február 11-én debütált új klubjában a Manchester United elleni bajnokin, ahol több bravúrral járult hozzá csapata 1-0-s győzelméhez.A szezon végén a Newcastel élt opciós jogával és végleg megvásárolta játékjogát a Spartahtól.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések