Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Erik ten Hag: időre van szükség, azonban ha egy dolog nincs a futballban, az pont az idő

"Ha négy év múlva is én leszek az MU menedzsere, biztos vagyok benne, lesz legalább egy trófeánk" - jelentette ki Erik ten Hag. A holland szakember jelezte a szurkolóknak, hogy az önbizalma adott a feladathoz: „Mindenhol megtettem már ezt, biztos vagyok benne, hogy itt is sikerülni fog.”

Az Ajaxtól érkezett menedzser az angol Sky Sportsnak adott interjúja során megkapta a kérdést, mennyi időre van szüksége ehhez. Erik ten Hag Jürgen Klopp első liverpooli sajtótájékoztatóját idézte fel, ahol a német mester 2015-ben azt kérte a Vörösök szurkolóitól, legyenek türelemmel és adják meg a szükséges időt ahhoz, hogy a Liverpool visszatérjen oda, ahová tartozik. Nos, Kloppnak igaza lett, a Liverpool az elmúlt négy évben kétszer jutott a Bajnokok Ligája-döntőjébe, és története során először megnyerte a Premier League-t is - írta az M4 Sport. 

Az első BL-serleg a 2018/19-es szezonban jött el, s erre fel ten Hag is azt nyilatkozta: „Ha négy év múlva is én leszek még a csapat menedzsere, biztos vagyok benne, hogy lesz legalább egy trófeánk. Nem kérhetem a drukkerektől, hogy legyenek türelemmel – remélem azért így tesznek –, hiszen anno egy győztes csapatba szerettek bele, de azért vagyok itt, hogy ezt újra létrehozzam. Ez egy emberpróbáló kihívás, de ezt tudtuk eddig is. Ehhez időre van szükség, azonban ha egy dolog nincs a futballban, az pont az idő, emiatt is nagyon nehéz feladat ez most”.

„A Manchester United tíz évvel ezelőtt nyerte meg legutóbb a Premier League-t, a sikerek gyorsan jönnek, de visszatalálni erre az útra, az sokkal több időt igényel” – zárta gondolatait ten Hag.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések