Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Ádám Martint a súlya miatt kritizálják

A magyar válogatott Ádám Martin júliusban igazolt a dél-koreai Ulszan Hyundai labdarúgócsapatához, ám úgy tűnik egyelőre nem megy számára zökkenőmentesen a beilleszkedés.

Az NB I legutóbbi gólkirálya augusztus 2-án mutatkozott be a dél-koreai élvonalban listavezető Ulszan Hyundai színeiben. A Paks korábbi támadója kezdőként kapott lehetőséget és az 52. percben 1-0-s hátránynál cserélte le az Ulszan edzője, Hong Myung Bo, aki a mérkőzés után elmondta, hogy magyar játékosa egyéni edzéseket végez, hogy mielőbb el tudja sajátítani a kívánt támadójátékot.

"Ádám nemcsak taktikai, hanem intenzív fizikai erőnléti edzéseket is végez" – mondta a két éve ázsiai Bajnokok Ligáját nyert együttes trénere.

A dél-koreai sports.news.nate.com azt írta a Szöul elleni mérkőzés után, hogy a magyar válogatott támadó meglehetősen nehézkesen mozgott és 51 perc alatt mindössze egyszer próbálkozott lövéssel. A lap kiemelte, hogy Ádám Marin fizikai állapota nem optimális, a súlya megnőtt ahhoz képest, amikor az előző szezonban ontotta a gólokat.

Ádám a nyári klubváltása óta még csak ezen az egy találkozón kapott lehetőséget, azon kívül két másik meccset is a kispadról nézett végig.

"Mindig nehéz alkalmazkodni egy új csapathoz, de ahhoz, hogy a csapat elérje a céljait, ezt a folyamatot saját magunk kell leküzdenünk" - mondta el a magyar támadó az Origo szerint.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések