Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

A Fulham szerződtetné az Arsenal és a Chelsea korábbi sztárját

A Premier League-ben újonc Fulham szerződtetné az Arsenal és a Chelsea korábbi brazil válogatott focistáját, Williant.

A brazil szélső tavaly nyáron három év után bontotta fel szerződését az Arsenallal és tért haza Sao Paulóba a Corinthianshoz, ahol nem ment minden zökkenőmentesen, ugyanis csupán kilenc bajnoki meccsen szerepelt és egyetlen gólt sem rúgott. A 2021/22-es idényben minden sorozatot figyelembe véve 36 meccsen mindössze egy gólt lőtt.

"Tudom, hogy az elmúlt időszakban nem olyan teljesítményt nyújtottam, amilyet elvártak tőlem, de soha nem voltam az a fajta játékos, aki 20 vagy 30 gólt szerez egy szezonban" – mondta korábban Willian.

Williannak jelenleg még egy évig érvényes szerződése van a brazil csapattal, ám sajtóhírek szerint szeretné felbontani, hogy visszatérhessen Londonba. A Goal.com ugyanis arról számolt be, hogy a Premier League-ben újonc Fulham tárgyalásokat folytat a rutinos játékossal. A Fulham az idei átigazolási időszakban már több támadót is igazolt, köztük az izraeli válogatott Manor Solomont és a Manchester United korábbi brazil játékosát, Andreas Pereirát.

A brazil 2007-ben hagyta el a Corinthianst, a Sahtar Doneck 14 millió eurót fizetett érte. Az Anzsi Mahacskala 2013 januárjában már 35 millióért vette meg, s fél évvel később ugyanennyiért adta tovább a Chelsea-nek, ahol pályafutása legsikeresebb időszakát töltötte. Hét év alatt 339 meccsen 63 gólt szerzett, valamint számos trófeát nyert a londoni „Kékekkel", többek között egy FA-kupát, Európa-ligát és két bajnoki címet. Ezt követően 2020 nyarán ingyen igazolt az Arsenalhoz - emlékeztetett az Origo.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések