Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Messi újra a Barcelonában?

Spanyol sajtóhírek szerint Xavi Hernández, a Barcelona vezetőedzője arra kérte Joan Laporta elnököt, hozza tető alá Lionel Messi visszatérését a katalán klubhoz, amint lejár párizsi szerződése, állítja az M4Sport.

Messi 2021 augusztusában könnyek között jelentette be, hogy két évtized után elhagyja a Barcelonát, miután a La Liga szigorú fizetési szabályrendszere miatt nem tudtak megállapodni a közös folytatásról. A hétszeres aranylabdás a PSG-hez igazolt, két szezonra szóló szerződést írt alá.

Bár a PSG hajlana a hosszabbításra, egyelőre nem tudni, mi lesz Messi sorsa 2023 nyarától. Xavi, aki hosszú éveken át együtt játszott és azóta is kiváló kapcsolatot ápol Messivel, három okot sorolt fel, miért lenne fontos és hasznos visszacsábítani a Barcához – írja a katalán Sport.

Bár jövő júniusban már 36 éves lesz, Xavi úgy véli, klasszisa még mindig sokat hozzá tudna tenni a Barcelona teljesítményéhez, nem beszélve az öltözőben betöltött példakép szerepről, ami számos futballistára pozitív hatással lenne és fokozná a teljesítményüket. Emellett gazdasági, marketing és szponzorációs szempontból is tudná segíteni a klub újjáépítését, ehhez persze le kellene mondania csillagászati fizetése egy részéről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések