Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Megvan Ádám Martin új csapata – hivatalos

Ádám Martin a dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundai együttesénél folytatja pályafutását – jelentette be hivatalos honlapján a támadó új klubja, valamint a Paksi FC is.

Ádám Martin egészen elképesztő idényen van túl a magyar élvonalban. A Paksi FC támadója hatalmas fölénnyel nyerte meg az NB I-es gólkirályi címet, 31 góljával 1981 óta az első olyan labdarúgó lett a hazai első osztályban, aki egy idényben eljutott legalább 30 találatig.

A válogatottban is remekül teljesítő játékost a szerződése 2026-ig kötötte volna a Paksi FC-hez, ám egy ilyen szereplés után egyértelműnek tűnt, eljött a váltás ideje.

A magyar támadót a nyári szünetben több ország több klubjával is összeboronálták, a külföldi sajtóhírek szerint Angliából, Olaszországból, Lengyelországból és az Egyesült Államokból is akadt érdeklődő.

A Paksi FC számára anyagilag megfelelő, konkrét ajánlatot egyelőre csak egy csapat tett le érte: a dél-koreai élvonalban szereplő Ulszan Hyundai, amely jó ideje figyelte a magyar támadót, és már a téli átigazolási időszakban is csábította Ádám Martint.

Hosszú várakozás után az Ulszan a Pakssal és Ádám Martinnal is meg tudott egyezni, így a magyar válogatott támadó aláírta új szerződését a koreai listavezetőnél - számolt be a Nemzeti Sport.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések