Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

A Premier League-ből érkezhet a Debrecen nagy fogása

A SportInteria újságírója, a lengyel Sebastian Staszewski értesülései szerint a Debrecen is érdeklődik a Premier League-ben szereplő Brighton 21 éves játékosa, Michał Karbownik iránt. Igaz, a Lokinak biztosan nem lesz könnyű dolga, hogy megszerezze a Transfermarkt által 2.5 millió euró értékűre becsült labdarúgót, ugyanis a hírek szerint a Lechia Gdansk, a Legia Varsó és a Schalke is figyeli Karbownikot - írta a csakfoci.

A Debrecennek - a Gdanskhoz hasonlóan - az lehet az előnye, hogy a középpályán számítana a lengyel utánpótlás válogatott játékára, és a futballista is elsősorban itt szeretne futballozni. A Legia és a Schalke inkább jobbhátvédként szerepeltetné őt.

Karbownikot a Transfermarkt adatai szerint 5,5 millió euróért vette meg a Brighton még 2020 októberében, ám azóta a Premier League-ben nem, csak a klub U23-as csapatával a Premier League 2-ben játszott Angliában.

Az előző szezonra az Olimpiakosz Pireusz vette őt kölcsön, az élvonalban hétszer lépett pályára, így görög bajnoki címet is szerzett, de volt 12 bajnokija a csapat tartalékainál a másodosztályban is. Karbownik előtte a Legiában játszott, és a lengyelekkel is bajnokságot nyert.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések