Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

A Juventus mindenképp szeretné megerősíteni a támadósorát, kiderült kivel pótolnák Moratát

A Sky Sports értesülései szerint az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) legutóbbi kiírásában negyedik Juventus visszaszerezné a spanyol Atlético Madridtól Álvaro Moratát, de ha az üzlet nem jön össze, úgy Timo Wernerrel vagy Anthony Martial erősíthetnek a torinóiak - írta a Nemzeti Sport.

A Sky Italia úgy tudja, a Juventus első számú célpontja a támadószekció megerősítésére a csapatnál az elmúlt két idényben az Atlético Madridtól kölcsönben szereplő Álvaro Morata, hiszen Massimiliano Allegri rendszerében a szerb Dusan Vlahovics és az argentin Ángel Di María mellett ő a hiányzó láncszem.

Ugyanakkor a 29 éves spanyol a nyáron visszatért a „matracosokhoz”, miután a Juve nem élt 29.7 millió fontos vételi opciójával. Ennek ellenére a torinóiak nem mondtak le Morata szolgálatairól és alacsonyabb összegről próbálnak tárgyalni a madridiakkal.

A Juve viszont mindenképp szeretné megerősíteni a támadósorát és ha a Morata-transzfer meghiúsul, akkor a tavasszal a Sevillában kölcsönben szereplő Anthony Martialt szereznék meg az angol Manchester Unitedtől, vagy a Chelsea-től Timo Wernert.

A Sky Sports ugyanakkor a francia kapcsán arról ír, hogy a „vörös ördögök” új menedzsere, Erik ten Hag új esélyt ad neki a bizonyításra, míg Timo Werner iránt nem csak a Juventus, hanem korábbi klubja, a német RB Leipzig is élénken érdeklődik.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések