Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Lanzafame elmondta, miért ilyen sikeres Marco Rossi a válogatottnál

Davide Lanzafame egy interjúban arról nyilatkozott a korábbi magyar gólkirály, miért ilyen sikeres Marco Rossi a válogatottnál.

Lanzafame nem meglepő módon nagyon jó véleménnyel van korábbi edzőjéről, Marco Rossiról.

"Most aratja le a tanulóévei termését. Marco a Serie C-ből indult, Olaszországban voltak gondjai, majd Magyarországra igazolt. A Honvédnál egy ötéves ciklust nyitott, amelyet a 2016/2017-es bajnokság megnyerése koronázott meg, majd Szlovákiába, a DAC-hoz került, ahol szintén bizonyított.

MAGYARORSZÁG EGY ÉLETRE SZÓLÓ ESÉLYT ADOTT NEKI. TUDOM, HOGY MILYEN SZENVEDÉLYESEN EDZI A JÁTÉKOSAIT. A FRANCIA, A NÉMET ÉS A PORTUGÁL VÁLOGATOTT ELLEN, AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGON IS REMEKÜL SZEREPELT CSAPATÁVAL. HAMAROSAN MEGMUTATHATJA MAGÁT EGY TOPKLUBNÁL IS. NAGYON EMPATIKUS ÉS NAGYSZERŰ MOTIVÁTOR.

Nem emeli magát piedesztálra, mint oly sok kollégája. Megpróbál kicsit belépni a játékosai magánéletébe, hogy jobban megértse őket. Sok sikert kívánok neki!" – üzent a magyar kapitánynak a korábbi kispesti közönségkedvenc, aki a Ferencváros szurkolói körében is nagy népszerűségnek örvendett.

(Csakfoci)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések