Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Kiderült, ki lehet a Fradi ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

Továbbjutás esetén a szlovák Slovan Bratislava és a georgiai Dinamo Batumi párharcának győztesével találkozik a Ferencváros a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában.

Az európai szövetségben szerdán sorsolták ki a párosítást, amelyet a magyar bajnok - akárcsak az első kör esetében - kiemeltként várt, és öt lehetséges ellenfele volt: a Holman Dávidot is foglakoztató Slovan Bratislava, a Dinamo Batumi, az északmacedón Skupi, a gibraltári Lincoln Red Imps és a svájci FC Zürich.

Az már kedden eldőlt, hogy a magyar együttes az első körben - július 5-6-án, illetve 12-13-án - a kazah Tobol Kosztanajjal csap össze úgy, hogy az első mecset játssza majd idegenben. Továbbjutás esetén a második körre július 19-20 és 26-27-én kerül sor, a Ferencváros otthon kezd.

Az első fordulós párharcok vesztesei a Konferencia-liga-selejtező második fordulójában folytathatják szereplésüket. A főtáblára jutáshoz négy fordulót kell nyerni a BL-selejtezőben, a második kör vesztesei az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójába kerülnek.

A magyar bajnok a legutóbbi idényben az Európa-ligában, azt megelőzően pedig a Bajnokok Ligájában jutott el a csoportkörig.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések