Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

A sportközgazdász szerint komoly veszély, hogy Rossi eligazol a magyar válogatott éléről

Több országban is felkelthette az érdeklődést a magyar labdarúgó-válogatottat irányító Marco Rossi munkája és teljesítménye, és ezt a magyar futballközegnek is érdemes helyén kezelni – fejtette ki véleményét az Infostartnak a sportközgazdász.

Ha az a kérdés, hogy retteghetünk-e attól, hogy Marco Rossi esetleg eligazol a magyar válogatott éléről, akkor a válaszom határozottan igen. Szerintem ez egy most komoly veszély – jelentette ki Dénes Ferenc az angolok elleni 4-0-s győzelem után.

A sportközgazdász azzal érvel, hogy a magyar futballválogatott egészen más, mint a korábbi években, miközben a játékosok egy része ugyanaz, ezért mindenki joggal Marco Rossihoz köti azt a váltást, ami a csapat játékában bekövetkezett. "Ha ezt mi látjuk, akkor nyilvánvalóan szakemberek is látják, és valós az a lehetőség, hogy Marco Rossi olyan ajánlatot kap, amit nem lehet visszautasítani" – tette hozzá.

Dénes Ferenc attól is óva intett, hogy ebben az esetben cserbenhagyással vádolják meg a magyar futballszurkolók az olasz szakembert, mert szerinte csak köszönet illeti a kapitányt, aki a saját edzői teljesítményével vívta ki a szakmai és erkölcsi elismerést.

"Nem tudok arról, hogy konkrét ajánlat lenne, csak előre akarom magunkat ettől megóvni." – mondta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések