Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

A Manchester United csapatkapitánya nem foglalkozik a szurkolók negatív megnyilvánulásaival

Harry Maguire, a magyar válogatott elleni szombati Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő angol labdarúgó-válogatott hátvédje azt mondta, nem szeretné, ha a szurkolók korábbi negatív megnyilvánulásai elrontanák a velük kialakított különleges kapcsolatát – írja az MTI.

A Manchester United 29 éves játékosát a márciusi, Elefántcsontpart elleni londoni felkészülési mérkőzésen az Eb-döntős együttes drukkerei kifütyülték, elsősorban a klubcsapatában mutatott gyenge teljesítménye miatt.

„Kisebbfajta sokkot kaptam. Ha ez pályafutásom korábbi szakaszában történik, nagyon megszenvedtem volna azt az estét. Tudom, hogy a családomnak és a barátaimnak nem estek jól a történtek, de fantasztikus időket éltünk meg a szurkolókkal, és nem szeretném, hogy ez az eset negatív hatással legyen a kapcsolatunkra” – mondta az angolok edzőtáborában Maguire.

A hátvéd kiemelte, a családi házukat ért áprilisi bombafenyegetés „elfogadhatatlan”, van egy határ, amit nem szabadna átlépni.

„Emberek vagyunk, nekem pedig családom van. Annak örülök, hogy a gyermekeim még olyan korban vannak, amikor nem olvasnak vagy látnak híreket” – tette hozzá az MU 42-szeres válogatott csapatkapitánya, aki klubjával csak a 6. helyen zárta a Premier League-et.

Az angol válogatott a budapesti mérkőzés után három nappal a németekhez látogat, majd jövő szombaton Olaszországot, június 14-én a magyar válogatottat látja vendégül Wolverhamptonban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések