Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Sajtóhír: a Liverpool csaphat le Szoboszlaira

Az RB Leipzig ügyeit folyamatosan nyomon követő és a legtöbb esetben jól informált rblive.de azt találgatta legutóbbi cikkében, mely játékosokból állhat össze a Lipcse kerete a következő szezonban. 

A lap szerint Domenico Tedesco fizikálisabb játékosokat szeretne a középpályáján látni, ugyanis a glasgow-i EL-búcsú után ő is elismerte, hogy az ilyen robusztus együttesekkel szemben nincsenek könnyű helyzetben.

EMIATT ÚGY VÉLIK, HOGY AZ EGYÉBKÉNT IDÉN IS REMEK STATISZTIKÁKKAL RENDELKEZŐ MAGYAR VÁLOGATOTT JÁTÉKOS – AKI A BAJNOKSÁGBAN 6 GÓLNÁL ÉS 7 GÓLPASSZNÁL JÁR, DE VOLT 2-2- GÓLJA A NÉMET KUPÁBAN ÉS A BAJNOKOK LIGÁJÁBAN IS – A NYÁRON ELHAGYHATJA A NÉMET KLUBOT.

Ennek apropóján a liverpool.com arról számolt be, Jürgen Klopp csapatának tökéletes választás lenne Szoboszlai megszerzése. A magyar játékos ugyanis fiatal, gólerős, de társait is képes gólhelyzetekbe hozni, és lipcsei helyzete miatt nagyon jó áron, körülbelül 25 millió fontért megszerezhető, azaz abszolút el lehet vele kezdeni építeni a sok idősebb középpályást is a keretében tudó Liverpool jövőjét - írta a Csakfoci.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések