Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Koeman szerint a Barcelonánál nem hozott jelentős változát az edzőváltás

A Barcelona korábbi edzője, Ronald Koeman szerint a Barcelonánál nem hozott jelentős változát az edzőváltás.Ronald Koemannak tavaly októberben kellett elhagynia az FC Barcelona vezetőedzői posztját. 

Néhány héttel a holland szakember távozása után a klub kispadjára Xavi ült le. A Barcelona az új edző érkezését követően szárnyalásba kezdett és úgy tűnik a bajnokság második helyén zárja majd a szezont. Bár sokan megváltásnak érzik Xavi érkezését, az egykor edző Ronald Koeman azonban nem így látja a dolgokat.

„A Barcelona helyzete ugyanaz, mint amikor ott voltam. Ez azt jelenti, hogy az edzőváltás nem mindig jelenti azt, hogy jobb lehetsz. A klub helyzete fáj. De január elsejétől én leszek Hollandia szövetségi kapitánya" – mondta Koeman a Mundo Deportivónak.

„Csak maximális támogatást kérek Xavinak. Jó edző és a klub legendája. Nem az ő hibája, hogy a Barcelona ilyen helyzetbe került. Én nem kaptam meg az elnök teljes támogatását, de remélem, tanult és támogatja Xavit. A távozásomkor a Madrid nyolc ponttal vezetett, most pedig majdnem kétszer akkora a különbség” – tette hozzá.

A Barcelona jelenleg hat ponttal vezet az ötödik helyen álló Real Betis előtt. Ez azt jelenti, hogy a csapat kedvező helyzetben van ahhoz, hogy a következő szezonra bebiztosítsa a Bajnokok Ligájában való indulás jogát, amit célként kitűzött az edzőváltáskor.

(Sport 365)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések