Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Xavi: "Megértem, hogy a szurkolóknak és a játékosoknak sem annyira motiváló a második helyért küzdeni"

Xavi szerint a Barcelona labdarúgócsapatának motiváltnak kell lennie ahhoz, hogy biztosítsa második helyét a spanyol bajnokságban. A tréner azt követően hangsúlyozta ezt, hogy együttese vasárnap 1-0-ra kikapott otthon a Rayo Vallecanótól, múlt hétfőn pedig – szintén saját pályáján – ugyanennyire a Cádiztól. 

Az éllovas Real Madrid 15 ponttal előzi meg a katalán csapatot és már csak egy kell neki ahhoz, hogy meglegyen az újabb bajnoki címe. A Barcelona a második helyen áll, ugyanúgy 63 pontja van, mint a Sevillának, a címvédő Atlético Madrid pedig 61-gyel követi őket. 

“Megértem, hogy a szurkolóknak és a játékosoknak sem annyira motiváló a második helyért küzdeni, de be kell jutnunk a Bajnokok Ligájába, a következő idényben hallani szeretnénk a Bajnokok Ligája zenéjét. Nagy a tét. A Barcelona története arról szól, hogy elsők leszünk, de meg kell értenünk (a helyzetet) és motiválni kell magunkat, hogy a második helyen végezzünk” – hangsúlyozta Xavi. 

A két hazai bajnoki vereséget megelőzően az Európa-ligában is kikapott saját közönsége előtt a Barcelona – az Eintracht Frankfurttól 3-2-re -, ezzel a negyeddöntőben búcsúzott a sorozattól. 

(MTI)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések