Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Szövetségi kapitány lehet Pep Guardiola

Spanyolországi sajtóértesülések szerint Pep Guardiola lehet a brazil labdarúgó-válogatott következő szövetségi kapitánya.

A Marca szerint olyannyira biztos a lehetőség, hogy a Brazil Labdarúgó Szövetség állítólag felvette a kapcsolatot Pere Guardiolával, Pep testvérével s egyben ügynökével, a szervezet pedig ezt követően szerződést ajánlott a katalán szakembernek – a spanyol sportsajtó szerint négyéves megállapodásról van szó, melynek keretein belül Guardiola évi 10 millió fontot kereshetne

A szóban forgó ajánlat természetesen csak 2023 nyarától lépne érvénybe, hiszen Guardiolának a következő szezon végéig érvényes szerződése van a Manchester Cityvel.

A Marca hozzáteszi: a tréner évek óta pedzegeti, hogy a kontraktus lejárta után el tudná képzelni magát valamelyik válogatott élén, így Guardiola számára egy álom válna valóra azzal, ha átvehetné a kifejezetten erős brazil nemzeti csapat irányítását.

A Selecaónál jelenleg dolgozó Titenek a katari világbajnokság utánig, 2022 végéig van szerződése. 

“Szerződésem van, és nagyon boldog vagyok a klubnál, örökre a Manchester Citynél maradnék. Úgyhogy nem most van itt ennek az ideje” – így reagált Pep Guardiola arra a hírre, miszerint a Brazil Labdarúgó Szövetség szívesen látná őt a vb után szövetségi kapitányként. 

(M4 Sport)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések