Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Erik ten Hag már-már brutális módon őszintén mondott el mindent, ami szerinte a Manchester Unitednél rosszul működik

A Manchester United illetékesei egyszerre voltak elragadtatva és lenyűgözve Erik ten Hagtól, miután a holland a múlt hónapban a klub belső állapotát boncolgatta állásinterjúja során. Az Ajax trénere állítólag levette a lábukról a vezetőket, miután már-már brutális módon őszintén mondott el mindent, ami szerinte a klubnál rosszul működik. 

Úgy tudni, hogy a tárgyalásokat vezető Darren Fletcher technikai igazgató és John Murtough futballigazgató a múlt hónapban “teljesen sokkos állapotban” távozott a Ten Haggal folytatott megbeszélésről, úgy tűnik, az 52 éves szakember mindkettőjüknél a megfelelő akkordot találta el. 

A holland jelenleg igencsak esélyes arra, hogy a szezon végén leváltsa Ralf Rangnickot, a PSG-t irányító Mauricio Pochettinót is megelőzve az Old Trafford “forró kispadjáért” folytatott versenyben – sőt, a hírek szerint már meg is született az egyezség a felek között. 

Ten Hag állítólag azt is világossá tette, hogy a 37 éves portugál csatárikon, Cristiano Ronaldo nem illik a leendő csapata játékstílusához.

(Csakfoci)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések