Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Elkezdődött a tisztogatás a Manchester Unitednél

A Liverpooltól elszenvedett megsemmisítő vereséget követően felerősödtek a Manchester United háza táján a változást sürgető hangok. A Premier League-ben csupán a hatodik helyen álló United szerdán megerősítette, hogy két vezető játékosmegfigyelője elhagyta a klubot.

Jim Lawlor és Marcel Bout 2014 óta töltötte be a posztot, előbbi már 2005 óta az MU-nál dolgozott, utóbbi pedig Louis van Gaal 2014-es vezetőedzői kinevezésekor kapta meg a feladatot.

A United átigazolási politikáját az utóbbi időben sokat kritizálták a szakértők és a szurkolók is, miután több százmillió fontot költöttek a mostani keret összeállítására, a csapat ennek ellenére a listavezető Liverpooltól 22 ponttal elmaradva hatodik a Premier League tabelláján.

Az még mindig kérdéses, hogy a tavaly novemberben távozott Ole Gunnar Solksjaer vezetőedző helyét ideiglenesen átvevő Ralf Rangnick posztjára kit neveznek majd ki, ám ha hinni lehet az átigazolási hírekben amúgy etalonnak számító Fabrizio Romanonak, akkor az MU nagyon közel áll ahhoz, hogy némi pénzösszeg fejében elhozza Amszterdamból az Ajax jelenlegi sikeredzőjét, Erik ten Hagot. Persze ez a hír még nem száz százalékig biztos, az viszont igen, hogy a mostani idényt a legutóbbi négyhez hasonlóan trófea nélkül zárja a 20-szoros angol bajnok együttes. Az MU legutóbb kilenc évvel ezelőtt nyerte meg a Premier League-et.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések