Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Angol csapat figyeli Ádám Martint

Ádám Martin eddig 29 gólt szerzett a bajnokságban, a gólkirály ő lesz, a kérdés csak az, hogy a nyártól melyik csapatban folytatja a pályafutását.

Április 14-én Papp Gábor, Ádám menedzsere az M1 aktuális csatornának azt nyilatkozta, hogy „neki már mindenképpen szintet kell lépnie, de nem lesz könnyű a döntés, hiszen olyan csapatra lenne szüksége, ahol állandó lehetőséget kaphat. Hozzátette, a csatár álma az angol másodosztály, azaz a Championship, de török, lengyel vagy skandináv lehetőségek is szóba kerülhetnek.”

Az NB1.HU információi szerint Ádám iránt a Luton Town érdeklődik. A Luton jelenleg az angol másodosztályban az 5. helyen van, ami a bajnokság végén rájátszást jelentene az élvonalba való kerülésért.A Luton Town 1885. április 11-én lett megalapítva, legnagyobb sikere a Ligakupa-győzelem 1987/88-ból, 1 évre rá döntős volt, akárcsak az FA-Kupában 1958/59-ben.Ádám Martin december 12-én hosszabbította meg a nyárig szóló szerződését 2026 nyaráig a Pakssal. Értékét a Transfermarkt 700 ezer euróra taksálja, úgy tudjuk, a Luton akár 1 milliót is hajlandó lenne fizetni érte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések