Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Ádám Martin és Baráth Péter is klubot válthat idén nyáron

Két válogatott futballista, az OTP Bank Liga góllövőlistáját vezető Ádám Martin (Paks) és Baráth Péter (Debrecen) is klubot válthat idén nyáron.

Ezt Papp Gábor, a két labdarúgó menedzsere árulta az M1 aktuális csatornának. Hozzátette ugyanakkor, hogy a középpályás Baráth Péter jó helyen van Debrecenben, így az ő esetben csak egy szakmailag és anyagilag is komoly előrelépést jelentő ajánlat beérkezése esetén gondolkodnának el a váltáson.

Papp Gábor megjegyezte, Magyarországon ez csak egy-két klubot jelenthet, Baráth karrierjét pedig szeretnénk jól felépíteni, hiszen a visszajelzések alapján két-három éven belül egy élbajnokságba - német vagy olasz - is odaérhet, de ehhez előbb még bizonyítania kell egy a magyarnál erősebb, mondjuk a lengyel vagy egy skandináv ligában.

A csatár Ádám Martinnal kapcsolatban ügynöke elmondta, neki már mindenképpen szintet kell lépnie, de nem lesz könnyű a döntés, hiszen olyan csapatra lenne szüksége, ahol állandó lehetőséget kaphat. Hozzátette, a csatár álma az angol másodosztály, azaz a Championship, de török, lengyel vagy skandináv lehetőségek is szóba kerülhetnek.

(MTI)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések