Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

A Chelsea-ből védőket, a Manchester United-ből csatárt igazolna a Real Madrid

Londonból igazolna védőket a Királyi Gárda, kinézték Benzema cseréjét is.

A Mirror szerint a Chelsea hátvédje, Reece James a Real Madrid célpontjai közé került. Az angol válogatott játékos továbbra is alapember a Stamford Bridge-en, miközben az angol válogatottban is rendszeres szereplőnek számít. Carlo Ancelotti pedig szeretné, ha a jobbhátvéd a Santiago Bernabeuban folytatná. 

A Real Madrid továbbra is versenyben van a Chelsea védőjéért, Antonio Rüdigerért, aki a nyáron ingyen távozik Londonból. A német válogatott játékosért azonban több más csapat is érdeklődik, a Football Insider azt állítja, hogy a Tottenham is kész beszállni a versenybe.

A Defensa Central szerint Real Madrid közel áll ahhoz, hogy visszahozza Fran Garciát a Santiago Bernabeuba. A 22 éves balhátvéd csak 2021-ben hagyta el a spanyol fővárost, de egy évvel később már visszatérhet, mivel a blancók tárgyalásokat folytatnak a Rayo Vallecanóval.

A GOAL azt írta: a Királyi Gárda lemondhat Erling Haaland szerződtetésének reményéről, mert aggódnak a játékos bérkövetelései miatt. A spanyolok nem akarják felbosszantani a többi játékost azzal, hogy az övékét messze meghaladó fizetést adnak a norvég csatárnak. A madridiak ezért Edinson Cavanit nézték ki Karim Benzema cseréjének. 

(Csakfoci)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések