Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Szoboszlai lehet a tökéletes célpont a Juventus számára

A Juventus tehet ajánlatot Szoboszlai Dominiknak és klubjának, az RB Leipzignak olasz lapértesülések szerint. A magyar középpályás állítólag tökéletesen beleillene a torinóiak megújuló csapatába és átigazolási politikájába is - írta a csakfoci.hu.

Federico Cherubini, a Juventus sportigazgatója a Calcio Style nevű olasz portál szerint már felmérte, mivel járna Szoboszlai Dominik szerződtetése klubja számára.

A LAP ÚGY TUDJA, AZ RB LEIPZIG 30-35 MILLIÓ EURÓT KÉRNE A 21 ÉVES KÖZÉPPÁLYÁSÉRT, AKINEK NÉGYÉVES SZERZŐDÉST AJÁNLANA A TORINÓI KLUB, ÉVI 3 MILLIÓ EURÓS FIZETÉSSEL.

A 2000-ben született Szoboszlai az olaszok szerint tökéletesen beleillene az új pénzügyi vonalon mozgó és átigazolási politikájában is fontosabb változásokat eszközőlő Juve terveibe, a torinóiak a nyártól ugyanis inkább a 25 év alatti fiatalok megvásárlását szorgalmaznák, akik nem is túl drágák és javarészt a teljesítményhez kötött bérezést ajánlanának fel nekik.

A portál ugyanakkor megjegyzi, hogy a Juventus mellett a Milan sem tett még le arról, hogy megszerezze a magyar középpályást. Szoboszlai már tavaly is szerepelt Paolo Maldini technikai igazgató listáján, amikor felmerült, hogy esetleg a német Ralf Rangnick lesz a lombardok vezetőedzője. Végül a tréner és a magyar légiós sem érkezett, de a portál szerint az elefántcsontparti Franck Kessié és a spanyol Brahim Diaz kalkulálható távozása miatt újra előtérbe kerülhet a nyáron a lipcsei játékos szerződtetése.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések