Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Paul Ince: a Manchester United Ronaldónak köszönheti a BL-nyolcaddöntőt

A Manchester United korábbi középpályása, Paul Ince szerint a manchesteri klub Cristiano Ronaldónak köszönhetően jutott be a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe.

"Ronaldo elveszettnek és boldogtalannak tűnik. Ez észrevehető a teljesítményén is. Látható ahogyan a pályáról távozik. Nem tudom őt hibáztatni. Hogyan hagyhatták a kispadon a Burnley ellen? A helyében én is boldogtalan lennék, hiszen azért hozták a klubhoz, hogy gólokat lőjön a legfontosabb meccseken. Ezért ez erkölcstelen viselkedés vele szemben." - magyarázta a Vörös Ördögök egykori játékosa.

"Biztos vagyok benne, hogy Cristiano hamarosan visszatér, és fontos gólokat fog szerezni. Nem lennék meglepve, ha ez a Bajnokok Ligájában sikerülne neki. Neki köszönhető az is, hogy a Manchester United a torna nyolcaddöntőjébe jutott" - vélekedett Ince.

Hozzátette: a 37 éves Ronaldótól nem lehet elvárni azt, hogy olyan tempóban futballozzon, mint 20 évesen. Őt meg kell játszani a tizenhatoson belül, hogy gólokat tudjon szerezni - jegyezte meg.

Fotó: Getty Images

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések