Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Angol sajtóhírek szerint tizenegy játékos távozna a Manchester Unitedtől

A Manchester United hétfőn este elszenvedte első vereségét Ralf Rangnickkal a padon, ami egyben Ole Gunnar távozása óta is az első volt a manchesterieknek. Ám alig, hogy távozott a norvég, a Wolves elleni vereség újabb komoly problémákat vetített előre. 

Angol sajtóhírek szerint egy, a csapathoz közel álló forrás azt állította, hogy tizenegy játékos akarja elhagyni a klubot, miután megelégelték a Unitednél zajló folyamatokat. ˝A hangulat nagyon rossz, és úgy tűnik, hogy nagy problémák várnak a Unitedre˝- írták az angol lapok forrásukra hivatkozva.

A német menedzser a jelek szerint rendkívül komoly válsággal néz szembe, egyesítenie kéne a már Solskjaer alatt klikkesedő és szétesett öltözőt úgy, hogy tekintélye nincsen a játékosok körében. Rangnick játékfilozófiájával és edzésmódszereivel sokan nem elégedettek, pozícióját pedig tovább gyengíti, hogy kinevezése csak a szezon végéig szól.

A Solskjaer alatt háttérbe szorult játékosok szinte mindegyike ugyanabban a helyzetben maradt - azaz nem jutott sok lehetőséghez, ami további megosztottsághoz vezetett a manchesteri öltözőben, sőt, a Wolves elleni fiaskót követően Luke Shaw is kiemelte, hogy nem voltak egységesek. A United-legenda, Gary Neville is rámutatott a csapaton belüli megosztottságra a Newcastle elleni 1-1-es döntetlent követően.

Súlyosbítja a problémát, hogy a világbajnokságig már nincs sok idő hátra, akiknek pedig nem biztos a helyük a csapatban - a játéklehetőség, no meg a jövőbeni meghívó reményében - csapatot váltanának.  Jesse Lingard, Donny van de Beek, Eric Bailly és Dean Henderson is azok közé a játékosok közé tartozik, akik frusztráltak amiatt, hogy Rangnick alatt nem kaptak lehetőséget. Rangnick ugyanakkor nem hajlandó elengedni Hendersont, noha a 23 éves játékos mindenképpen szeretne rendszeresen játszani, hogy biztosítsa helyét az angolok katari világbajnoki keretébe. Úgy tűnik, hogy a téli átigazolási ablakban ismét nagy játékosmozgásra számíthatunk a United háza táján. 

Forrás: TV2/Eurosport/Metro

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések