Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Ragnick elmondta, mi a célja a Manchester United-del

A Manchester United vezetőedzője kommentálta a Burnley felett aratott győzelmet, valamint felvázolta céljait a klubbal a szezon hátralévő részére.

Ralph Rangnick elmondása szerint egy küzdelmes meccsen nyertek egy küzdeni akaró csapat ellen. " Ma fontos volt az energiaszint növelése, és sikerült teljesítenünk ezt a feladatot" - jegyezte meg.

A Vörös Ördögök edzője úgy látja, sokkal jobban teljesítettek, mint az elmúlt két mérkőzésen. "Nagyon elégedett voltam szélsőink játékával. Jadon és Mason jól teljesítettek. Eddie és Cristiano nagyon keményen dolgoztak a csapatért" - tette hozzá.

"Nem mondom azt, hogy a negyedik hely a minimális cél a Manchester United számára. De legyünk őszinték. A City, a Liverpool és a Chelsea túl messze van üldözőitől. További lépéseket kell tennünk a fejlődésben. Természetesen szeretnénk ott lenni a legjobb háromban. Ez a mi feladatunk" - mondta Ragnick.

"Ha megmutatjuk a futball iránti szenvedélyünket, energiánkat és vágyunkat, különösen a hazai meccseken, akkor jó csapat lehetünk, akivel nem könnyű játszani. Folyamatosan indikatív játékszintet kell biztosítanunk” – emelte ki a Manchester United edzője.

Fotó: Getty Images

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések