Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Az Inter elleni vereséget követően Mourinho a riportereken töltötte ki a dühét

Az AS Roma csapata sima, három nullás vereséget szenvedett hazai pályán az Inter Milan együttese ellen. A Farkasok edzője, José Mourinho a mérkőzés utáni interjúban csapata kudarca miatti dühét a riportereken töltötte ki, akik a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón akartak kérdezni tőle.

"A ti munkátok sokkal könnyebb, mint a miénk, ezért keresünk sokkal többet, mint ti" - fakadt ki a portugál szakember, majd folytatta: "Előre is elnézést kérek mindenkitől, aki fel akarta tenni a kérdéseit, de ma csak én fogok beszélni."

Mourinho, nem tagadja, jelenleg az Inter erősebb csapat a fővárosi alakulatnál: "Az előző szezonban 29 ponttal verték a Romát, és ma a sérülések és az eltiltások miatt nagyon nehéz helyzetben voltunk."

"A támadási potenciálunk szinte nulla volt, de így is volt két-három olyan lehetőségünk, amelyekből gólt szerezhettünk volna. De ez nem történt meg, így vesztettünk" - jegyezte meg.

"Ha olyan védősorral is kell pályára lépned, amelyben Roger Ibañez és mások is számukra ismeretlen pozícióban játszanak, még akkor sem szabad olyan gólokat kapnod, mint az első és a harmadik találat. Ez egyszerűen megengedhetetlen!" - zárta rövidre a tájékoztatót a portugál, majd sietve elhagyta a termet.

Fotó: Getty Images

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések