Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Amennyiben az olaszok nem jutnak ki a világbajnokságra, a Vörös Ördögök tárt karokkal várják Mancinit

Az angol The Telegraph információi szerint Roberto Mancini, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nyáron leülhet a Manchester United kispadjára, amennyiben a nemzeti csapat elbukja a katari világbajnokság pótselejtezőjét - írta az M4 Sport.

A rájátszásra kényszerült olaszok az első mérkőzésüket Észak-Macedóniával játsszák, ami megugorható feladat, a következő megmérettetésen viszont a Portugália-Törökország mérkőzés győztese lesz az ellenfél. A papírforma szerint Cristiano Ronaldóék ellen lesz a sorsdöntő mérkőzés.

A The Telegraph arról írt, hogy a Manchester Unitednél kiemelten figyelnek erre a párharcra, mert amennyiben az olaszok nem jutnak ki a világbajnokságra, a Vörös Ördögök jövő nyáron tárt karokkal várják az 57 éves kapitányt.

Az olasz szakember számára nem idegen az angol labdarúgó közeg, hiszen játékosként megfordult a Leicester Cityben, később pedig három és fél évig irányította menedzserként a városi rivális Manchester Cityt, amellyel az angol bajnokságot és az FA-kupát is sikerült megnyernie.

Fotó: Getty Images

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések