Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

A Fradi gólvágója csak topcsapathoz igazolna

A Belgiumi Francia Közösség Rádió és Televíziója, az RTBF közszolgálati csatorna kiemelten foglalkozott Ryan Mmaee sorsával a Ferencvárosnál, kiemelve, hogy bár a Belgiumban született marokkói válogatott csatár nevelőklubjánál, a Standard Liége-nél nem tudott befutni, úgy tűnik, testvérével, Sammy-val együtt révbe értek Magyarországon.

A csatár kapcsán kiemelik, hogy 26 FTC-mérkőzésén 13 gólja és 9 asszisztja van, szerepelt a BL-ben és az EL-ben is, míg a válogatottban 7 találkozón 4+4 a mérlege.

Ryan Mmaee a lap szerint így jó úton jár afelé, hogy magasabb szinten is kipróbálja magát. Ez akár lehet a belga élvonal is, amelyre nem mondana nemet a támadó, de csak topcsapatban tudná elképzelni magát – és azt is elárulta, miért.

Amikor az RTBF megkérdezte, visszatérne-e Belgiumba, a 24 éves támadó így felelt: 

"Ez egy trükkös kérdés…soha nem tudhatod, mit hoz a jövő. Az biztos, hogy ha belekóstolsz az európai klubfutballba, a nemzetközi kupákba, akkor minden évben szeretnél azon a szinten, a legjobb csapatok ellen szerepelni. Összességében nyitott vagyok az ajánlatokra, nem zárnék ki semmit, mert nem lehet előre kiszámítani, mi történik majd."

(Csakfoci)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések