Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Roy Keane kiosztotta a Manchester United csapatkapítányát

Anglia 5-0-ra nyert Albánia ellen a jövő évi katari labdarúgó-világbajnokság európai selejtezősorozatának magyar érdekeltségű I csoportjában. Az angolok már a 9. percben előnybe kerültek Harry Maguire fejesét követően. A gól után a Manchester United csapatkapitánya a füleit befogva csúszott a füvön, így ünnepelte találatát.

Roy Keane, a United korábbi kapitánya szerint roppant kínos volt Maguire ünneplése, főleg, hogy egy viszonylag gyenge ellenfél ellen talált be - írta az M4 Sport.

“Füléhez teszi a kezét, mintha meg se hallaná a kritikusokat. De szerintem ez kínos. Szégyen amit az elmúlt pár hónapban a Manchester Unitedben nyújt. Úgy gondolja, ha a válogatottban gólt szerez, elhallgattathatja a kritikusait. Kínos” – mondta a jelenleg tévés szakkommentátorként dolgozó Keane.

Kollégája az Arsenal korábbi kiváló támadója, Ian Wright is nyilatkozott a gesztusról. “Nem kellett volna ezt tennie, én valószínűleg nem tettem volna. Sok meccset fog még játszani és ezzel csak támadási felületet ad. Csak játszd a játékodat, Harry!” – üzente Wright.

Maguire a meccs után elmondta, nem a kritikusok elhallgattatásának szólt a gesztus, tisztában van vele, a Manchester United kapitányaként fog még kritikát kapni.

“Nem szólt senkinek a mozdulat. Csúsztam a térdemen és a fülemre tettem a kezem, de nem volt semmi üzenet értéke. Én vagyok a Manchester United kapitánya, természetes, hogy kritizálnak ha a csapatnak nem megy jól, ezzel tisztában vagyok, de a mostani gólörömöm nem szólt senkinek” – mondta Maguire.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések