Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Pogba megzsarolta a Manchester United vezetőségét

Paul Pogba, a Manchester United világbajnok és Eb-ezüstérmes francia labdarúgója kész szerződést hosszabbítani klubjával, ha magasabb fizetést kap, mint Cristiano Ronaldo.

A 89-szeres válogatott középpályás maradásának feltételéről a párizsi L'Equipe írt, megemlítve, hogy az ötszörös aranylabdás portugál sztár, aki nyáron igazolt át a Juventustól, hetente 385 ezer fontot keres az MU-nál. Ha teljesítik ultimátumszerű igényét, a francia futballista válik a United - egyszersmind a Premier League - legjobban kereső játékosává.

A guineai születésű Pogba, aki jelenleg sérült, s több hetes kihagyás vár rá, igényével az után állt elő, hogy megakadtak a szerződéshosszabbítási tárgyalások klubjával, miközben ő maga folyamatosan lebegteti távozási szándékát. Érdeklődőben nincs hiány, többek között a Paris Saint-Germain, a Real Madrid, az FC Barcelona és a Juventus is vinné.

Ha a felek nem jutnak dűlőre idén, Pogba januártól kereshet új csapatot, júniustól pedig szabadon igazolhatóvá válik - írta az MTI.

Fotó: Getty Images

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések