Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Carragher a PSG-ről: Soha nem fogják megnyerni a Bajnokok Ligáját Messivel, aki csak sétálgat

Hiába vásárolt be a nyár folyamán a Paris Saint-Germain, hiába állították a szakértők, hogy ilyen kerettel abszolút esélyes a Bajnokok Ligája megnyerésére, a csapat teljesítménye még mindig nem meggyőző. Szerdán este ugyan vezetett a PSG az angol bajnok Manchester City ellen, Pep Guardiola csapata megfordította az eredményt. A meccs összeképe alapján teljesen megérdemelt volt a manchesteri diadal - írta az M4 Sport.

Jamie Carragher, mint a Sky Sports szakkommentátora a mérkőzéssel kapcsolatban külön kiemelte Lionel Messit, Neymart és Kylian Mbappét, akik a szemében nem alkotnak mágikus triót, sokkal inkább “három átutazót” lát bennük.

“Soha nem fogják megnyerni a Bajnokok Ligáját Messivel, aki csak sétálgat. Három átutazót cipelnek. Mondjuk azt, hogy az a négy csapat, amely véleményem szerint esélyes a Bajnokok Ligája megnyerésére, egyetlen ilyen ‘átutazót’ sem tart keretében. A PSG-ben három ilyen van, így pedig a legminimálisabb esélye sincs a BL-győzelemre” – szólt Carragher kritikája.

“Leginkább Mbappét esik nehezemre nézni a pályán. Messit még kvázi meg is értem a 34 évével, de Mbappé 22. Neki kötelező lenne hátra sprintelni és segíteni a többieket, főként egy olyan topcsapat ellen, mint a Manchester City. Ezt, hogy sétafikálnak a pályán, nem az ízlésemnek találták ki” – tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések