Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Arteta dilemmája: menjen vagy maradjon Pépé?

2019 nyarán klubrekordot jelentő 80 millió euróért szerződtették a Lille-től Nicolas Pépét, aki azonban mostanra már Bukayo Saka és Emile Smith Rowe mögött kevesebb lehetőséghez jut. A 26 éves játékos szerződése 2024 nyarán lejár és nem lenne meglepő, ha a londoniak már a következő nyáron elfogadnának érte egy ajánlatot, hogy valamit viszontlássanak az érte kiadott összegből. 

A Football.London szerint Mikel Arteta egyelőre nem gondolkodik a játékos eladásán. "Arra vagyunk kíváncsiak, hogy Nico képes-e o a tudásához méltó szinten teljesíteni" - szögezte le az Ágyúsok vezetődedzője. Viszont nemrég olyan hírek láttak napvilágot, hogy az Arsenal érdeklődik a Manchester City szélsője, Raheem Sterling iránt, akinek eddig nem sikerült megegyeznie a szerződéshosszabbításáról. Fabrizio Romano transzferszakértő szavai szerint Arteta nagy szerelmese az angol válogatott labdarúgó játékának.

Az észak-londoni csapatot a Club Brugge fiatal holland szélsőjével, Noa Langgal és a Juventusban játszó Dejan Kulusevskivel is hírbe hozták, de jelenleg eléggé valószínűtlennek tűnik, hogy bármelyik játékossal megállapodás szülessen.

Fotó: Getty Images

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések