Editors Choice

3/recent/post-list

Keresés ebben a blogban

Solskjaer a Liverpool elleni vereségről: “Volt már ilyen.."

Az MU menedzsere érthetően csalódottan, a Poolt irányító német szakember boldogan, és roppant sportszerűen nyilatkozott az angol csúcsrangadó után.

A Liverpool meggyőző játékkal 5-0-ra nyert ba Manchester United otthonában a Premier League 9. fordulójában. A találkozó után mindkét szakvezető értékelte a látottakat - számolt be az M4 Sport.

“Volt már ilyen, hiszen tavaly 6-1-re kaptunk a Spurstől. De ez rosszabb, mérföldekkel rosszabb számomra, mint korábbi manchesteri játékos számára. A lehető leggyorsabban túl kell lépnünk ezen. Nehéz dolog lesz, a játékosok nagyon maguk alatt vannak” – mondta Ole Gunnar Solskjaer, a manchesteriek menedzsere.

“Egyéniben nem voltunk elég jók, csapatként pedig nem adhatunk esélyt egy olyan együttesnek, mint a Liverpool, de sajnos megtettük. Tudjuk, hogy mélyponton vagyunk, ennél rosszabbul nem is érezhetjük magunkat. Ez a legsötétebb napom, amióta a Unitedet irányítom” – mondta a norvég szakember.

“Túl messzire jutottam, túl messzire jutottunk csapatként. Túl közel vagyunk a céljainkhoz, hogy feladjuk” – mondta Solskjaer, akit egyelőre az menthet meg, hogy a szurkolók még nem fordultak ellene, annak ellenére, hogy az utolsó négy bajnoki meccsen mindössze egy pontot szereztek, miközben az elmúlt években euró százmilliókat költöttek új játékosokra. Az mindenesetre példanélküli az MU történetében, hogy meccs közben százával hagyják el a szurkolók a stadiont.

“Ez egy jó nap, egy nagyon jó nap, és nem akarok tiszteletlen lenni, és nem is mondanám, hogy ez a legjobb napom. A meccs után mondták, hogy még soha nem nyert itt ilyen arányban a Liverpool, de ez csak egy kis fejezet a klub nagy történelemkönyvében” – mondta Jürgen Klopp, a Pool menedzsere a klub honlapjá

“Mi is láttuk a meccset, és tudjuk, hogy két-három olyan szituációban szerencsénk volt, amikor a United gólt szerezhetett volna az első félidőben. Nyomás alatt tartottuk őket és a kapu előtt az utolsó harmadban könyörtelenek voltunk” – mondta a német szakember. Elárulta, a második félidő elején 5-0-ás állásnál a piros lap után tudta, vége a meccsnek és már csak arra törekedtek, további sérülések nélkül megússzák a meccset.

A három gólt szerző Szalah a klub történetének első játékosa, aki zsinórban 10 tétmeccsen betalált, ráadásul ő az első játékos aki vendégként mesterhármast tudott szerezni a PL-ben az Old Traffordon. A Liverpool továbbra is második a Chelsea mögött, a Manchester United a hetedik a tabellán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések